Sertifiseringer

OBAS Entreprenør skal drive en langsiktig og bærekraftig virksomhet som preges av ansvar for ansatte, medarbeidere, samfunn og miljø og være nummer én på kvalitet.


Vi i OBAS er stolte av å være et sentralt godkjent foretak. Vi mener dette understreker vårt fokus på kvalitet, kompetanse, rutiner og seriøsitet. Både OBAS ØST AS og OBAS VEST AS har sentralt godkjenning.

Vi har et stort fokus på kvalitet og er derfor ISO 9001 sertifisert som gjør at vi alltid leverer kvalitet til forventning. Sertifikat finnes her.

Vi er en godkjent lærebedrift og gir ungdommer og voksne mulighet til å fullføre en fagutdannelse, og ivaretar dermed en svært viktig samfunnsoppgave. OBAS VEST AS kan tilby betongfaget. OBAS ØST AS kan tilby betongfaget og tømrerfaget.

Vi er veldig stolte av å være Miljøfyrtårn og en slik sertifisering er helt i tråd med både vårt verdigrunnlag og de områdene vi arbeider innenfor.

OBAS har miljø og kildesortering som en viktig del av sin miljøprofil.

Når vi sorterer kan mye av avfallet gjenbrukes til nye produkter eller til energigjenvinning. OBAS benytter et symbolsystem for å gjøre kildesortering enkelt.
Skroll til toppen