OBAS Entreprenør bygger Revetal Terrasse

Gamleveien Eiendom AS har signert kontrakt med OBAS Entreprenør om bygging av 23 leiligheter og ca. 400 kvm BTA næringslokaler på Revetal

Entreprisen har en verdi på ca 80 mnok og omfatter samspillsentreprise for oppføring av 23 leiligheter, 400 m2 næringsarealer, boder og fellesrom for beboere samt parkeringskjeller.

Revetal Terrasse blir et flott prosjekt med gode kvaliteter i sentrum av Revetal i Vestfold, som bidrar til en videre positiv utvikling av Revetal sentrum. Prosjektet får i tillegg opparbeidede utomhusarealer, lekeplass og nedgravd avfallsanlegg.

Vi er svært fornøyde med hvordan prosjektet har blitt tatt imot i markedet, forteller prosjektutvikler Terje Lauritzen. Vi har i tillegg inngått en avtale om areal til et mulig byggetrinn 2, slik at vår plan er å bli værende i Revetal i flere år fremover.

Gamleveien Eiendom AS har utviklet et prosjekt med gode kvaliteter i eksteriør og interiør. Det blir innspente overdekte balkonger, store vindusflater og en fantastisk felles takterrasse med veldig gode solforhold og en storslått utsikt. Her ligger alt til rette for hyggelige og avslappende dager i et innbydende miljø, forteller Terje Lauritzen.

Arbeidene med fundamentering er i gang og planlagt ferdigstillelse er Q1 2023.

Skroll til toppen