,

OBAS Entreprenør bygger Villa Paradiso

OBAS Entreprenør har inngått kontrakt med Theodor Eiendom AS om å etablere Villa Paradiso på Øvre Ole Bulls Plass 1.

Lokalet i Øvre Ole Bulls plass 1 har en unik beliggenhet med lang historie. Nå skal restauranten sette sitt preg på nabolaget og invitere bergensere på Norges beste pizza.

Med fokus på de beste, helitalienske råvarer og jovial nabolagsatmosfære har Villa Paradiso åpnet 4 restauranter på 15 år. Men grunnfilosofien fra den første restauranten består.

De er kompromissløse når det gjelder å tilby den autentiske italienske pizza og restaurantopplevelsen. Dette gjelder like mye kvaliteten ogatmosfæren i restauranten som ingrediensene på pizzaen. Hos oss skal dørterskelen være lav og stemningen høy. Dette passer utmerket med både den bergenske mentaliteten og det fantastiske lokalet på Torgalmenningen. Bergen er en pulserende by med internasjonal historie og tradisjon. Derfor var det et naturlig valg for vår nye restaurant, sier Kjersti Ulstein, Daglig leder, Villa Paradiso.

Oppdrag: Rehabilitering

Fag: Totalentreprenør

Sted: Bergen, Norge

Oppdragsgiver: Theodor Eiendom AS

Størrelse: 800 m2

Kostnad: 30 mNok

Entrepriseform: Utførelsesentreprise

Lokalet Villa Paradiso overtar har tidligere tilhørt Theodor Olsens Eftf. Juvelèr AS i over 50 år. Når Villa Paradiso nå skal sette sitt preg på lokalet blir det store forandringer. Restaurantens interiør vil hente inspirasjon fra 20-tallets Italia. Årstallet er ikke tilfeldig valgt, da byggets historie også strekker seg tilbake til mellomkrigstiden.

Interiørmessig har vi latt oss inspirere av byggets fantastiske historie og vil spille på lag med den flotte arkitektoniske stilen. Vi er faktisk så tett involvert i prosessen at grunnleggerne Jan Vardøen, og Trond Haug, selv står med hammer og spiker når lokalet skal ombygges. Vi er like dedikerte i byggeprosessen som i pizzamakerprosessen. Her er alt både snekret og importert selv, sier Ulstein og fortsetter:

Pizzaene våre følger oppskriften og fremgangsmåten som våre grunnleggere lærte av Napolis beste pizzamakere. Der nede er pizza både lidenskap og fag. Vi tør påstå at vi serverer den mest autentiske italienske opplevelsen i Norge. Faktisk i en prestisjetung italiensk rangering ble Villa Paradiso ble nylig kåret til an av verdens aller beste pizzarestaurantene, den eneste som har fått den æren i Norge. Vi gleder oss til å dele den opplevelsen med hele Bergens befolking. Hos oss kan du komme innom en mandagskveld etter jobb, eller booke et privat rom til en festlig anledning, avslutter, Ulstein.

Oppdragsgiver har hatt store utfordringer med offentlige tillatelser, men siste utfordring med å få skjenkeløyve grunnet at bygget vender seg mot Torgallmenningen ble nylig løst og målet er nå og ferdigstille arbeidene til julebordsesongen 2020.

Skroll til toppen